Jeannen ihanuuksia

Sain eilen uuden lavallisen tavaraa Jeanne d'Arc Livingiltä ja voi että heidän tuotteensa ovat aina niin kauniita. Mm. F.9AO pellavatyynyt ja pyykkipussit ovat heidän uusinta kangasmallistoa, joista pidän tosi paljon. Tyylikästä, laadukasta ja yksinkertaista - näihin ei hetkessä kyllästy. Tyynyliinoja saa valkoisena tai pellavan värisenä, ja niissä on erilainen teksti molemmin puolin (kuvassa).

Myös nämä ranskalaisella kirjoituksella olevat lasiastiat ovat todella kauniita. Meidän varastosta löytyy nyt heti toimitettavaksi pulloja, juustokupuja ja eri kokoisia viini/juomalaseja. Kuvan pullot ovat paitsi todella ihania maljakoita herkille kukille, niin myös loistavia öljypulloiksi. Täytin itselleni yhden pullon öljyllä ja maustoin sen roseepippurilla ja valkosipulilla. Vielä rosmariinioksan kun saisin pullon sisään, niin se olisi täydellisen kaunis koristus keittiöön. Pulloja on kahden kokoisia.translation missing: fi.blog.article.comments_count

Hei! Sinulla on aivan ihana blogi ja nettikauppa. Hienoa, että jaksat päivätyön ja talonrakentamisen lisäksi tehdä myös tällaista “työtä” joka ilahduttaa suuresti meitä kaikkia kauniin ystäviä. Oletko ajatellut, että nettikaupassa olisi kategoria, uutuudet? Sieltä olisi näppärää tarkastaa mitä ihania uutuuksia puotiisi on tullut, se tekisi ihanasta kaupasta täydellisen… :)
aurinkoisin terveisin, Marja.

Marja 25 maaliskuu, 2012

Jätä viesti

translation missing: fi.blog.comments.approval_notice