Blogi

Ihanat täkit ja päiväpeitot saapuneet June 27 2012, 0 Kommenttia

Saimme eilen kuorman Au Maisonilta - todella kauniit täkit ja päiväpeitot saapuivat! <3 Tätä upeaa, vanhan roosan ja beigen sävyistä parisängyn päiväpeittoa on varastossamme enää vain yksi kappale. Lisää kuvia tuotteista löydät tuotetiedoista.

Tätä pienempää Marie Claire -täkkiä löytyy meiltä useampi. Todella kauniin ja herkän sävyinen pikkuruusuinen täkki vie sydämen mennessään <3 Se on ihastuttava täkki vaikka sohvan suojaksi tai kesäviltiksi. Sen toisella puolella on vaaleanmintun ja valkoisen värisiä raitoja. Täkkiä on siis kiva kääntää ja saada sisustukseen vaihtelua.Kolmas ihana täkkimme on Liberty täkki, joka on näiden muiden täkkien lailla poistumassa mallistosta ja sitä ei enää Au Maisonilta saa (meiltä löytyy varastosta vain enää muutama). Varmista siis, että saat vielä omasi!
Hyvää kesän jatkoa!A.U Maison Valikoimaan! February 26 2012, 0 Kommenttia

Ihanat tanskalaiset, taidolla valmistetut A.U Maisonin tekstiilit ovat saapuneet viimein valikoimiimme. Kiitos teille kärsivällisyydestä - nyt on hyvä aika lanseerata mallisto myös Niittylä Homessa! Jee, nyt saa tuoda jo värikästä kevättä kotiin! :)
Kevään mallistosta löytyy edelleen tähtiä, pilkkuja, lintuja, vintagea, kukkatäkkejä jne. Täkit toimivat ihanina sängyn päiväpeittoina tai vaikka sohvan kaunistajina. Niitä löytyy kolmea eri kokoa. Huomioithan, että A.U Maisonilla tyynyjen hintaan kuuluu aina laadukas höyhentäytteinen sisätyynykin. Ihana hittituote tulevaan kesään on ehdottomasti värikäs, puuvilla/vahakankainen picnic-peitto, jonka saa kätevästi rullalle.


Oma suosikkini on kuitenkin yläkuvassakin näkyvä, juuttikankainen läppärilaukku. Jos omistaisin läppärin, sen ostaisin ehdottomasti! :)

Shoppailuiloa!