Blogi

Pop up -kauppa Seinäjoella 28.9.-3-10. September 21 2015, 0 Kommenttia

Meillä on ilo ja etuoikeus osallistua Seinäjoen Buustia kivijalkaan -tapahtumaan tuomalla Niittylä Homen ihanan valikoiman esille kivijalkamyymälään viikolla 40! Tämä on meille historiallinen hetki, joka tulee varmasti olemaan ikimuistoinen kokemus. Sinulle asiakkaana tarjoutuu hieno ainutkertainen mahdollisuus nähdä nettikauppamme valikoima livenä - pääset hypistelemään, ihastelemaan ja tekemään löytöjä! :)

Tuomme tullessamme suuren valikoiman kalusteita, lasten sisustustuotteita, tekstiilejä ja piensisustusta.
Löydät putiikistamme syksyn uutuuksia ja voit tehdä myös jo hankintoja tulevaan jouluun!
Löydät kauppamme osoitteesta Kalevankatu 12b.
Lämpimästi tervetuloa!
t. yrittäjä/omistaja Miia Saukko

 


Bloomingvillen uutuuksia April 12 2013, 0 Kommenttia
 


Kesän Suosikkeja <3 May 28 2012, 0 Kommenttia

Hei taas tännekin pitkästä aikaa,

Tämä blogi meinaa vaan jäädä unholaan kun omassa Niittylän Lapsissakin on tekemistä ja aihe vapaampi! ;)

Mutta tässä pari kuvaa meidän kesäsuosikeista, joita voin lämmöllä suositella ja jotka läydät nettikaupastamme. Ihana Bloomingvillen riipputuoli on kaunis ja oikein kutsuu syliinsä sekä pienet että suuremmatkin nautiskelijat. Niitä löytyy varastostamme heti kahdenlaisia. Ihan kesän must, I must say! :)

 


Sitten toisena ihastuksenamme on Nordalin rautaiset puutarhakalusteet, joissa on puupäällinen ja ne ovat kätevästi kasaantaitettavia. Tämä valkoinen penkki on sopivasti patinoitunut ja kaunis myös sisälle. Vanhoja sifonipulloja löytyy varastostamme poistohintaan vielä muutama kappale nopeimmille.


Hyvää alkavan kesän jatkoa!Edustus laajenee - Bloomingville rantautuu April 27 2012, 0 Kommenttia

Kaunis kesä lähenee ja kauppamme ottaa taas rohkeita askeleita kohti uusia tuulia :) Odottelemme parhaillaan saapuvia tavarakuormia jo neljältä eri toimittajalta...Nordalilta, JDL:ltä, A.U Maisonilta ja nyt myös uutuutena Bloomingvilleltä. Bloomingville on ollut aina yksi minun henkilökohtaisista suosikkisisustusmerkeistä, joten olen erittäin onnellinen ja iloinen, että voin nyt lisätä sen ihania tuotteita kauppamme valikoimiin. Innostutaanhan yhdessä - hyvään kauppaan tarvitaan aina kaksi!


Ensimmäiset ennakkotilaustuotteet tulevat myyntiin vappuna. Klara vappen! <3

- Miia