Blogi

Ihanat täkit ja päiväpeitot saapuneet June 27 2012, 0 Kommenttia

Saimme eilen kuorman Au Maisonilta - todella kauniit täkit ja päiväpeitot saapuivat! <3 Tätä upeaa, vanhan roosan ja beigen sävyistä parisängyn päiväpeittoa on varastossamme enää vain yksi kappale. Lisää kuvia tuotteista löydät tuotetiedoista.

Tätä pienempää Marie Claire -täkkiä löytyy meiltä useampi. Todella kauniin ja herkän sävyinen pikkuruusuinen täkki vie sydämen mennessään <3 Se on ihastuttava täkki vaikka sohvan suojaksi tai kesäviltiksi. Sen toisella puolella on vaaleanmintun ja valkoisen värisiä raitoja. Täkkiä on siis kiva kääntää ja saada sisustukseen vaihtelua.Kolmas ihana täkkimme on Liberty täkki, joka on näiden muiden täkkien lailla poistumassa mallistosta ja sitä ei enää Au Maisonilta saa (meiltä löytyy varastosta vain enää muutama). Varmista siis, että saat vielä omasi!
Hyvää kesän jatkoa!JDL Meets Ikea <3 April 29 2012, 0 Kommenttia

Mahtavia uutisia!! Omistatko IKEAN kulahtaneen tai tahraisen, mutta yhä toimivan EKTORP sohvan, rahin tai nojatuolin? Nyt Jeanne d'Arc Living tarjoaa sinulle mahdollisuuden laittaa vanha sohvasi uuteen uskoon näillä upeilla, käsin räätälöidyillä pellavapäällisillä. Päälliset ovat pesunkestävää, laadukasta pellavaa ja niitä saa joka sohvamalliin kahta eri sävyä, beigeä tai luonnonpellavan väristä. Tee sohvastasi lähes ikuinen tällä irrotettavalla, pestävällä ja todella kauniilla päällisellä! <3 Löydät kaikki mallit uutuuksista.
Et voi välttyä myös näiltä upeilta JDL laskosverhoilta, joita saa jopa neljässä eri leveydessä ikkunasi koosta riippuen (80-160 cm). Toinen verho on valmistettu kauniin hiekansävyisestä, läpikuultavasta pellavasta ja toinen verho taas romanttisesti valkoisesta puuvillasta vanhan pitsibrodeerauksen kera. Ihanaa, nämä ajattoman kauniit verhot eivät ole koskaan pois muodista!