Mitä äitienpäivälahjaksi?

Äitienpäivä lähestyy jo kovaa vauhtia ja hyvät lahjaideat äitien muistamiseksi ovat tarpeen. Verkkokaupan laajasta valikoimasta löydät suuren määrän laadukkaita ja kestäviä sisustustuotteita, joista riittää iloa pitkäksi aikaa. Oli muistettavana sitten oma äiti, äitipuoli tai vaikkapa mummo, löytyy jokaiselle varmasti jotakin! Koska valikoima on laaja, olen poiminut tähän postaukseen omia suosituksituksiani äitienpäiväksi. Ehkä listalta löytyy juuri sinun äidillesi sopiva lahjaidea, tai ehkä ainakin saat uusia ideoita millaista lahjaa hakea!

Astioita ruokapöytää piristämään

   

 

Bloomingvillen kannuista löytyy kahta mallia. Mustavalkoinen Julie-kannu ja vaaleanpunainen Cecile-kannu tulevat kesällä hyvään käyttöön esimerkiksi perheen yhteisessä illalllispöydässä tai vaikkapa terassilla istuskellessa.

Uusi muki piristää aamukahveja eikä vie paljoa tilaa. Esimerkiksi mustavalkoinen Casa Cubistan tyylikäs käsin dreijaamalla valmistettu muki ja Bloomingvillen keraaminen Bea-muki tarjoavat kaksi erityylistä vaihtoehtoa. Äitienpäivän sänkyyn katettu aamiainen uuden mukin kera saa varmasti hymyn huulille!

 

Vilttejä ja täkkejä rentoutumiseen 

 

 

Mikä on kiireisen päivän jälkeen parempaa kuin kääriytyä lämpimän peiton alle sohvalle ja uppoutua esimerkiksi hyvän kirjan tai sarjan pariin? Bloomingvilleltä kierrätyspuuvillasta valmistettuja vilttejä useissa kuvioissa ja -väreissä, ja ne sopivat monenlaiseen sisustustyyliin. Sopisiko kotiin parhaiten esimerkiksi vaalea-terrakotta, harmaa vai mustavalkokuvioinen peitto?

Muista tilata lahjat ajoissa niin, että ne ehtivät ajoissa perille! Oikein hyvää äitienpäivää kaikille! 

 

Jätä viesti

Kaikki kommentit tarkastetaan ennen julkaisua.

Uutuuksissa nyt paljon luonnonmateriaaleja sekä upeita maljakoita kesäkukille!